Inte visste jag att jag hade en karriär som proffsbowlare??

Jag tycker det är så tråkig början att skriva att "nu var det alldeles för längesen jag skrev", eller "förlåt mina läsare att jag inte håller bloggen uppdaterad". Men egentligen är det så ja känner inuti huvudet just nu. Men jag har inte börjat detta blogginlägget än. Detta är bara en parentes.

Nu startar vi.

Hej kära blogg!
En vecka går så sjukt fort. Imorgon är det redan fredag, och på kvällen så är det premiär för Dick-Kristerz mä Emelie!!!! Haha! Vi ska ha afterwork på jobbet, o ja o några jobbarkompisar ska spela lite goa låtar. Trots att vi bara övat en gång, så är vi mycket omtalade i kretsarna. Kanske att folk har liiiite för höga förväntningar bara....  :-)

Det är så mycket som snurrar i mitt lilla huvud. Livet är svårt ibland, och kan verka hopplöst. Men det är bara att sträcka huvudet ovanför vattenytan, och försöka se det viktgaste för just dig. Det som gör att du mår bra, och känner dig tillfreds med livet. Dina vänner, din familj. Dom som får dig att må bra, och utvecklar dig. Och du utvecklar dem tillbaka! Man blir så otroligt glad av att ha goa vänner. Ni betyder grymt mycket för mig.
Se också till att det du lägger din tid på gör dig tillfreds. Gör sånt du älskar att göra!

Ibland känner jag att jag vill vara 10 år igen. Bekymmerslöst liv! :-) När jag fyllde 10 år, gjorde jag banderoller till mig själv som jag satte upp ovanför dörren. Snacka om att upphöja sig själv! Haha!

Nu ska jag strax ta på mig mina splitternya löparbyxor och ge mig ut i spåret.

En sen kväll när jag skulle lägga mig, blev jag stum när jag såg månen... den bara lyste rakt mot mig, i ett guldglänsade sken. Den gav mig en varm känsla. Jag sov gott den natten.

image351

Utmanad av annelufs.

Vad gjorde du för tio år sedan?
Ja va 14 år, och gick i åttan. Syrran gick i klassen ovanför och madde i klassen nedanför. De tyckte ja va superkul! perfekt! Så va ja dökär i doffe g också. haha.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Jobbade på Europris i Norge. Minns att ja hade grym hemlängtan. Hade massa kontakt med chefen från nuvarande arbetet om vikariat. Nu är ja fastanställd! Där ser man vad som kan hända på ett år...

Fem snask jag gillar:
Salta sillar, riesen, chokladplättar, skolkritor, vingummi me socker på.

Fem sånger som du kan hela texten till:
1. Because of you (Kelly Clarkson)
2. Jag vill göra mitt liv till en lovsång till dig
3. I wish i was a punkrocker (Sandy Thom)
4. Jul, jul, strålande jul
5. Långsamt farväl (Lisa Nilsson)

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala lån. Köpa lägenhet/hus. Resa. Köpa fina ordentliga möbler som gör en helhetskänsla! Köpa en hund. Spara. Dela med mig till familj.

Fem saker som du gillar att göra:
Umgås me familj o vänner, träna, spela pacman, sticka, baka/laga mat.

Fem saker som du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
Buffalo-pjux, Maj-Britts porslinstomtar, en gul bil, second hand-trosor eller en k-pist.  

Fyra favorit saker:
Min mac, mina 2 par senaste skor, mitt elpiano, stereon (eller högtalarna iallafall...)

Fem personer som jag gärna vill se göra den här utmaningen... om de själva vill:
Annie, David B, Elin, Therése och .....du?

Beroende....

Jag har en viss tendens till att bli beroende av saker... Min nya drog är Pacman. Jag satte ett rekord en gång på 77.000, vilket jag tyckte var ganska bra. Dock en bit ifrån Ps 84.000. Det var ju klart mitt mål.... att slå det. Men idag när jag satt på jobbet så hände det något. Jag vet inte vad det var, om jag nådde dagens topp på klar tankeverksamhet, eller om ja va flink i fingrarna. Men plötsligt var jag uppe i 133.120 poäng. Jag bara satt o stirra rakt fram, och skakade när jag dog.... glad och chockad att ja fått så mycket. Haha... hoppas mitt beroende har nått sin gräns, och börjar sakta dala neråt nu. Nu äre badminton!

image350

Pixbo-Wic 2-8. Oj, oj, oj...

Idag besökte ja o A-C me bihang stora staden för att se på våra alldeles egna innebandymästare. Och de visade även idag var skåpet skulle stå. Warberg vann me 8-2. Riktigt bra alltså. Duktiga spelare, och fantastiskt samarbete.

Roligast var när klacken satte igång... "In med bollen - Blåa laget - In med bollen - Blåa laget".... tills nån kommer på, och säger högt och tydligt när klacken tystnat. "Men, de har ju dom vita dräkterna idag..." och klacken igen... "In med bollen - Vita laget - In med bollen - Vita laget"

Haha!

Laget måste vara stolt över sin klack......

Nervdödande??

Jag såg just att ja skrivit "nervdödande" i mitt förra inlägg, till något som var så spännande... Jag tror min släng av dysilexi kom fram där... hur nu det stavas... men kan nån hjälpa mig med vad det egentligen ska vara för ord jag menar? När jag skrev "nervdödande" så tänkte jag nog att det var så spännande att det till och med tog DÖD på mina nerver... då är det nervöst! Men så tänkte nog inte alla.... eller?

Världens bästa pappa

Trerätters. Det var min och min brors present till vår pappa idag. Det blev mycket lyckat.

Förrätt: Skaldjurssoppa (Keldas egna, med lite extra krydderier och räkor) me grissinis.
Huvudrätt: Parmesanöverbakad laxfilé på spenatbädd med gräddsky och potatis.
Efterrätt: Hemmagjord brylepudding

Mums!

Sedan var det innebandy. En riktig nervdödande match. 4-1 efter första perioden. Lätt! Dom kommer ju sopa banan o klå laget som ligger längst ner i tabellen lätt som en plätt. Yeah. Helt plötsligt 4-4. Sen 5-5. 12 minuter innan matchslut blir det 6-6. Så Wicarna vinner med 7-6 i SUDDEN!!!! Suck. Lätt att slappna av vid sånna här möten kanske. Slarv....

Syrran skriver att hennes pappa är bästa i världen. Tur att vi har samma pappa :-)

Här är min pappa, som dessutom häller hundmat i diskmedelfacket på diskmaskinen. Haha!


122380-350

Lugn i stormen! :-)

Oj vad beroende man kan bli av helt onödiga saker. Blev rädd för mig själv igår, när jag egentligen hade massa planer, fann mig själv sittandes vid Facebook nästan hela kvällen, eller tills H kom o hämtade mig. Och oj vad alla undrar. Lugn i stormen... jag har tagit en paus bara. Jag vill lägga min tid på saker som ger mig något mer än att bara sitta vid datorn hela tiden. Hua. Och hörrni.... ni vet mitt telefon-nummer. Sms är bland det bästa som finns :-)

Var på besök i Uppsala och Stockholm i helgen. Göteborgshimlen bjöd på ett vackert skådespel när jag väntade på Landvetter. Grymt. Och grabbarna Grus är så fina.

image347