Dagens snilleblixt!

"Jag har för mig att denna smakar lite chilli..."

"Vänta lite. Den är röd, och formad som en chillifrukt. "

"Ja, just det. Ojsan."


image425

Vi vill ha en HN-maskot.

Idag har jag Saga på besök här på jobbet. Syrran är och klipper sig.
Saga är rätt nyfiken, klart, det hade jag också varit. Men hon sköter sig ändå.
Hon har ett gigantiskt ben och biter på. Det skulle hon kunna tugga på i två månader, så stort är det.

Det är onsdag idag, och det vet alla vad det innebär va? Mammas nya kille på radion :-)

Här är Saga. Snuffsis.

image423

idag är jag proffs!

Jag fete-vann idag.... :-) På badmintonen. L och L var inte där idag, så det var jag och S slet som djur!! Kul att va så lika!! Men ja fete-vann ändå. 3 av 4 matcher. Gööött!

På fredag blir det middag med brudarna! förhoppningsvis..... det hade varit så vansinnigt trevligt! (älskade vän, vet att du läser ;-) puss)

Tänkte också berätta att ja köpt en väntad ägodel också!


Nu får ja käka lite yoghurt så inte träningen är helt i onödan.

sail away with me, honey...

Kära bloggläsare... om du är bloggare själv eller har varit, så har du också varit med om känslan att du verkligen inte känner för att blogga. du vet liksom inte vad du ska skriva om, eller hur du ska formulera dig för att det ska bli intressant. idag är en sån dag. eller det har varit sånna dagar sen sist jag skrev! haha...

men man har ju nästan alltid något att berätta... i skrivandets stund sitter jag och äter hemmagjord tomtegröt. så illa kan det bli när man tager vad man haver hemma, för att man inte orkar gå till affären för att man precis innan har slitit i löparspåret.

helgen som gick var otroligt trivsam! jag var hos M o A i Gbg, tillsammans med K. ni vet, när man är med sånna människor som bara får en att må så bra, nästan så det pirrar i kroppen, och alla ledsamheter liksom försvinner. Helt fantasiska människor!
Helgen innehöll alltså skönt lunk, badminton, god mat, kontrabas, lite planering, mycket skratt, stämsång och get fuzzy.


Om jag då ska sammanfatta detta inlägget i bilder, så skulle jag nog göra såhär... Puss
image419image420image421

Tänkte bara meddela....

...att jag mår finemang! Springturen tog inte ut mig :-) Så ikväll ska jag först se på innebandy, sen blir det en grymt hård badminton-match!!!!

Var och lunchade med Annie och Emma idag. Riktigt nice att träffa de 2! Vi avslöjade våra pinsamheter för varandra :-) Härligt att höra att andra också gör bort sig! Haha! Men vad vore livet utan de stunder som man kan skratta ihjäl sig åt?
Som igår... jag hade en riktig PISSDAG! Eller vad säger du, syrran? ;-) Haha! Jag både grät och skrattade i bilen på vägen hem från Göteborg, för att dagen hade gått så emot mig. Men idag bara skrattar jag.... :-)

Jag fyndade också på lunchen! Ett par byxor för 29 kr på Gina Tricot. Nänä, ja måste ta om det.... ETT PAR BYXOR FÖR 29 KRONOR!! Jag provade dom inte, och dom var gröna, men jag var bara tvungen att köpa dom ändå.


image418image417image416
Mitt inlägg i bilder. Grym match ikväll! Pissdag igår. Och byxor, dock inga sånna här :-) mer kanske som jeans... och inte alls den färgen... well, well.

Åh, Katla! Han är på radion nu, och han är vulgär.


ÄNTELIGEN!

Idag när jag kom hem från jobbet, så drog jag på mig mina löparbrallor och resten av outfiten, och gick ut i spåret. Äntligen! Som jag har längtat! Mina älskade brallor!!!
Det var jag och A-C. Jag mjukstartade med 2 varv bara, för att inte ta ut mig helt och hållet. Har ju trots allt inte rört mig de 3 senaste veckorna. 
Nu är det bara att vänta och se hur kroppen reagerar på detta... Tar det bort resterna av min sjuka? Eller kommer den tillbaka? Just nu känns det helt normalt, men vi får väl se inatt, eller imorgon, hur det artar sig... :-)
Nu ska jag äta lite så kroppen vinner nånting på att just ha varit ute o sprungit. Sen blir det One Tree Hill.... mm.... 2 avsnitt to go. På säsong 4, sen har jag 5an att se fram emot! 
Jaja, det viktigaste jag hade att berätta var väl att jag har varit ute o sprungit, änteligen! Puss

Grattis, grabbar, på namnsdagen!

Godafton!

Idag har jag varit riktigt huslig..... När jag kom hem från jobbet satte jag igång långkok. Strax därpå knackade A-C på dörren. Vi skulle ut och gå. Det blev en riktigt skön lång promenix i påskbergsskogen. Det kliar lite i mina ben, för nu har jag inte varit ute och sprungit på 3 veckor. Längtar efter mina sådär-nya löparbrallor.... Luftrörskatarren, som jag åkte på för 3 veckor sen, vägrar ge sig. Kände mig tvungen att sätta andra krafter till, än min kropps egna... Numera går jag på Kokilana. Låter ju faktiskt som en riktig häxblandning. Blandar dom kokain och marijana?? Jaja, hoppas på att det ska gå över iallafall. Till helgen ska ja ut o springa!!!!!!!!!!!
När ja kom tillbaka från promenixen, en och en halv timme senare, så fortsatte jag med mitt långkok. Smakade lite på det sen, och galet vad gott det är när man väl ger det lite tid!

Idag är det Dick-dagen. Man får väl gratulera grabbarna, för att de har en alldeles egen namnsdag. Alla på en gång. Har tjejer namnsdag nångång?

Fredag imorgon. När jag gick på högstadiet införde vi en trevlig idé. På fredagar skulle killarna ha slips/fluga, och tjejerna kjol/klänning. Fredagsfin, alltså! Och det sitter i lite fortfarande... Så imorgon blir det klänning!

Nu äre läggdags. Puss.

UMEÅ

Vi har en cirkushund i lyan. Hon är verkligen en äkta familjemedlem. Hon sitter till och med vi köksbordet när vi äter middag. Hon är också precis lika morgontrött som det sägs.
Annelie klippte mig igår! Riktigt nöjd alltså!! Bättre frisör finns inte.
Vi springer även omkring i långkalsonger. Jag gillar Umeå :-)
Vädret här uppe är enastående. Fäbjoluss!
Minus 2 grader. Strålande sol, klarblå himmel, vindstilla.
Nu ska vi till Martina och fika! Må väl! Puss


Landvetter

Hej!

Nu sitter jag på Landvetter. Dricker en stor kaffe latte. Jag är på väg upp till Umeå. Det har blåst en hel del inatt, och gör fortfarande. Snöar gör det också. På bilden ser det bara ut som en snöhög, men det snöar verkligen.
Ibland tycker man att blåst är ganska mysigt. Du vet, när man sitter inomhus och man hör det viner runt huset. Eller när man sitter nere i segelbåten, och precis har fäst båten så säkert man kan så att man kan vara nästan helt säker på att man inte behöver gå upp mitt i natten och dansa kalsongvalsen. Då, när man tänt lyktan och massa andra ljus och hör hur det klingar i masten. Mmmm......
Men inte när man ska flyga! Kan nog bli lite svajjigt. Men fantastiskt att komma upp till Umeå, när ja väl är där!! :-)
Får önska trevlig helg!

image395