En lyckans dag!

Idag har varit en riktigt bra dag! Kan inte sätta fingret direkt på vad som har gjort det till en så bra dag, men det är bara att tacka och ta emot :-) Har känt mig så tacksam... Har tänkt på det massor de senaste dagarna, hur jag går omkring i och andas in Gud, och det gör mig så pirrig och glad.

Jag har beställt en resa idag! Äntligen! Den 1 maj, och tre veckor framåt åker jag till Tanzania och hälsar på Sara o Ewe. Det ska bli vaaaaansinnigt roligt och spännande!! Ungefär en vecka i Tazengwa och sen resten på Zanzibar. Ska försöka klämma in en safari också. Längtar nåt så gruvligt nu!!

Jag har skaffat onödigt många vuxenpoäng den senaste veckan. Kreditkort, börjat pensionsspara OCH nu har jag en hel kyckling i ugnen! Börjar bli lite orolig för min själv, och måste tagga ner för ett tag... haha!

Grannen va skyldig mig lite pengar, och idag fick ja dom. Gött.


Slänger in lite bilder sen helgen också. Kul med löshår ibland! Och att man ska sätta i det bara pang poof på 20 minuter. Vad gör man när plattången har pajjat? Suck....



Förresten, nu ska ja vika ut mig. Jag gillar inte att visa detta egentligen, detta är ju mitt vårsta komplex! :-) Men det ska bli bättre... Jag har gjort mina 4 behandlingar med det Galvaniska Spa´et. Och här kommer resultatet. Vad tycker ni? Bättre? Hm.... Jag kan säga att det känns mycket, mycket lugnare nu. Inte alls så irriterat och känsligt.
Före:


Efter:

Tjolavipp!

Såg just ett program på 3an som handlade om en kvinna (från USA såklart....) som vägde 250 kg, och strävade efter att väga ännu mer. Hennes drömvikt var 450 kg. För att gå upp ännu mer i vikt gick hon upp flera gånger varje natt och åt middagsmat. Hennes pojkvän älskade stora magar, så han hade verkligen hittat rätt kvinna! Hennes mage hängde ner till knäna typ. Det var faktiskt ganska osmakligt. Visst finns det konstiga människor, som vi brukar säga, men SÅHÄR konstiga människor??? Hm... jaja, helt plötsligt kändes det som att det inte gjorde nåt att jag tog lite glass ur frysen och frossade lite.

Idag blev jag alldeles kallsvettig och yr på jobbet. Och sen när vi spelade badminton, så var ja tvungen att bryta efter halva. Det kändes precis som att kroppen sa till mig att inte fortsätta. Så jag gick hem och tog det jättelugnt istället. Nu är klockan halv tio och ska nog lägga mig o sova. Sömn är alltid bra! Först ska jag bara göra en ansiktsbehandling med Galvaniskt Spa. Nästsista behadlingen innan återlämning. Då ska ni få se före o efterbilder.

GODNATT!

En sak till...

John Mayer is really something.....

Jag igen.

Hej fina läsare!

Har ni funderat på vad många krav och måsten vi har över oss? Så många onödiga sådana.... och de flesta är det man själv som har fixat. Man borde sålla nån dag, och plocka bort de som varken gör till eller från, och behålla de som man verkligen vill!
Så atte..... jag har fel bild och känsla om den här bloggen. Jag måste tänka om här, för det är verkligen nåt som ja känner som ett måste! Jag ska fundera ut nåt bra :-) Fast inte än. Jag har lite som ligger framför. Apropå sålla bland måsten ;-) Några loggor och en tavla som ska va färdig nästa lördag. Yiajks!

Helgen har jag tillbringat med ett grymt härligt gäng i Smögen. Lördagen gick åt att öva in nya låtar och bara allmänt häng. Och lite guitarhero innan läggdags, sådär mitt i natten ungefär. Men ja sluta på topp! Vann hyffsat stort över en duktig och van basist. Det är lite stort! Fast det var typ enda gången.... Men som sagt, ja sluta på topp! Men kära, kära kören, med dessa vackra människor!

Jag är inne i ett litet experiment för tillfället. Det är mitt oroliga ansikte som ska få sig en omgång. Och vi snackar strålning! Nån maskin som blivit skitstor i USA, och ska visst vara en riktig vass en mot finnar o sånt. Har tagit kort innan jag började, och ska testa i 2 veckor, så får vi se vad resultatet blir. Lägger ut bilder på bloggen då!

2009

Gott Nytt År!
Jag gillar verkligen nyår. Nyårsafton går till att fundera över året som gått, och reflektera över olika saker. Nyårsdagen känns spännande och med stor förväntan ser jag med nyfikna ögon på denna bok med tomma sidor, som just slagits upp. Gränsen mellan dessa två dagar kallas för 12-slaget. Det var en härlig känsla jag fick när jag stod nere vid Kallbadhuset med mina vänner och tittade på det enorma fyrverkeriet. Jag hade en pirrade känsla i magen, nyfiken och nästan lite ivrig på vad 2009 kommer innebära.
Det låter kanske lite för klatschigt men det är ju faktiskt så, att ett nytt år innebär massor med nya möjligheter, och nya erfarenheter att möta! :-)

Lite mobilbilder från en skön promenad idag.


Och den fantastiska efterrätten igår!! Från vänster: Citroncheesecake, typ nån tryffelkaka, och sen lingoninkokta päron med nougatcreme.