Falkenberg...

...är väl kanske inte den roligaste staden, men vi hade riktigt sjukt roligt idag hemma hos tönten. Berättade anekdoter om det mest pinsamma vi varit med om. Åt gott. Supergott. Tur att flugan på Emmas tallrik upptäcktes relativt sent ;-)

Jag fick äntligen ett kort på dom lustigaste händerna ever! Helt tokiga är dom! På den andra bilden är alltså handflatan NERÅT. Haha!

image469


Sova!

Warberg!!

YYYEEEEEEEESSSS!!!!!! Ah, vilken go känsla alltså!!!!! Det var ju liksom självklart i ens huvud att dom skulle vinna, men tusan va långt in det satt! Morsan va ändå sötast. Det lät nästan som att hon grät (fast det gjorde hon inte) när hon ringde till mig efter matchen. "Varför måste dom dra på det så?? Man klarar ju inte av detta" Hon hade varit tvungen att titta bort det sista, och lösa lite korsord.

Man hade ju såklart velat vara där på plats, men Harrys var helt okej också.
Älska Warberg!!

Vi sprang 1,5 mil tidigare idag, ja & A-C. Kändes riktigt bra faktiskt! Nu blir det grill! Underbart väder juh!

HOPP, HOPP, HOPP HELA VARBERG.............

Het som chili

Kom just hem från Göteborg, och se vad man har fått i brevlådan!! Vykort är såååå trevligt! Synd bara att postgubbarna har stämplat kortet fult me massa stämplar. Hur tänker man då? Det är nämligen en likadan stämpel på andra sidan. well, well.

image468

Jag måste bli så mycket bättre på att handla mat. Imorgon till frukost får det blir en halv portion (allt som finns kvar) mannagrynsgröt gjord på vatten. Med sylt till, utan mjölk, den är slut. Yoghurten också. Havregrynen likaså. Och juicen. Ironiskt! Jag vet iallafall vad jag måste göra imorgon efter jobbet.

Till minne av Engla

En så otroligt vacker skapelse, med hela livet framför sig. Säkert lycklig och full av sprudlande energi och lek. Helt ovetande av vad som världen kan ge.

Möter en dag en fruktansvärd varelse. Full av ondska. Full av skit. Hur i hela friden kan det gå så fel? Hur kommer man dit? Hur låter man så mycket ont komma i en?


Detta är för Engla och hennes familj.

image466

Uppdatera! Suck...

Ibland orkar man liksom inte bara skriva nåt här! Eller så hinner man inte. Eller det är liksom inte det man prioriterar oftast. Men nu var det ett tag sen, och det är ju inte så att det bara har flutit på här. Nä, jag har ju faktiskt varit i Åre.
Det var helt ljuvligt. Vädret var visst det bästa på flera veckor. Nedan kommer lite bilder.

Annars? Imorgon är det första konserten för min del, me Solid! Det ska bli grymt. Varsin mick, stassen på, och bara massa röj. Det ska blir sjukt roligt verkligen!

Nya löpardojor hägrar. Vill ha nya till Göteborgsvarvet, så ja kan springa förbi både Marcus o Ante, och dessutom har ja haft mina gamla i ett år snart. Ska man köpa vanliga & bra Asics eller ska man köra på de bra & GULDIGA? :-)