iPod shuffle

Imorse tog jag och David en promenad till Onoff, där jag köpte min efterlängtade... Perfekt att ha i löparspåret! Nu slipper ja min telefon.
Är den inte typ hur söt som helst?? Miniliten. Egentligen ville jag haft en grön, men de hade bara rosa, blå o silver. Nytänkande! Hm... Blå för killar, rosa för tjejer och silver till dom mittemellan.


Well, there you go

Hör upp, gott folk! Nu ska här sys! 
Tre olika tyger blev det idag i tygaffären. Jag har fått för mig att jag ska sy mig en kavaj! Så grå på utsidan, blommig inuti. Ni ska få följa min resa genom bloggen. Vi börjar med oklippt, nyköpt tyg alltså. Sen ger det sig när jag ger upp, och inte vågar visa mer av mina kreationer :-) Eller så blir det jättebra!



I löööövvv my epilator!

Må hända att det låter konstigt, men den är verkligen sketabra! Det gör DJURISKT ont, det gör det, men efteråt blir det så vansinnigt bra! Så inga mer hår på mina ben, gott folk! (Inte på några veckor iallafall, då är det dags att smärta sig själv igen....) Men inte mer sticky legs! Minns en sommar när jag hade shorts och Astrid satt i mitt knä. Hon kunde inte sitta still och hon vred på sig oroligt. Jag frågade "Astrid, är det något som är galet?" varpå hon svarar.... "ehm, du sticks!"


Anar doft av vår.

Veckans väder har varit helt ljuvligt! Man blir så lycklig! Har gått runt med ett stort leende flera dagar. I torsdags tog vi vår första utefika på jobbet. Och sen fikade jag och Sara nere vid Fästningen. Solen var på ena sidan Fästningen, och vinden på andra. Så vi hade det riktigt bra. Så mysigt att sitta ner och prata, TACK SARA för en mysig eftermiddag. Det var så vackert där ner också. Så många och så starka färger.
Sen var det match. Wic:s tredje kvartsfinalmatchl. Sjukt spännande! Men dom vann, så nu står det 2-1 i matcher. Imorgon är det dags igen.




Forever incomplete.

Vi tre brudar på annonsavdelningen har lurat ett tag på hur vi ska få iordning på vårt rum. För att göra det lite trevligt inrett liksom! Vi har massa idéer som vi måste sålla bland. Det vi har kommit fram till hittills är att vi ska ha 3 stora tavlor med porträtt på var och en av oss. Så vi bad vår vik-fotograf Jonas Arnesson att fota oss. Och OJ vad bra det blev! Han e ju grym.

This is me.

Som sagt, fotograf: Jonas Arnesson

La Voix.

Klockan är på tok för mycket för att blogga, men jag gör det ändå. Vi är med en steg-räknar-tävling på jobbet, och jag drog med min granne ut innan det var läggdags för att samla ihop dagens steg. Hade ju bara gått 2000 steg kl 18.00 idag. Och målet är 10.000 steg varje dag. Och innan vi skildes åt stod mätaren på 9966 steg, och då hade jag trapporna upp till lägenheten kvar, så jag klarade det precis idag! 

Tänkte dra en snabb genomgång av helgen.
Störtskön helg, med start i lördags morgon. Jag och A-C går en långpromenad och får ihop hela 11.000 steg innan klockan ens är 11 på förmiddagen! Gött! På vägen hem går vi förbi Kvantum och köper med allt vi är sugna på till frukost. Och då snackar vi ALLT. Det slutar med läppstift-race så tårarna rann! 

Sen var det Pelle Karlsson-konsert, som gick superbra! Verkligen jätteroligt! Efter det vart det hem till H&D o kolla mello-finalen. Spännande me operabidrag för vår del, men ja tycker det är ett flott framträdande hon gör. Trevlig kväll var det! :-)

Idag försov jag mig till Maddes födelsedagskalas! Det började 13.00. Sjukt! Jag måste varit läskigt trött. Trodde inte ja kunde sova så länge ens. Jag sov till halv 12, men jag var ju tvungen att hämta bilen hos H&D och duscha o allt.... 

Innan jag släcker ner min vita skönhet och somnar vill jag bara visa en sak. Höjdpunkt i almanackan! Me like! :-)
Puss o Godnatt!

Vädrets makter.

Igår vaknade jag till en solig stad. Härligt. Fåglarna kvittrade och solen värmde lite blygsamt. Vårkänslorna väcktes i mig och jag drog på mig mina vita Converse. Det är vår för mig :-) På väg till jobbet hittade jag lite krokusar som jag fotade. Mmm.

Men naturen tog nog ett steg för långt, och ångrade sig igen. För mitt på dagen börjar det toksnöa! Så när jag gick hem från jobbet var det inte riktigt lika nice me Converse.



Ja o grannen trotsade vädret och åkte till Gekås där jag skulle lämna tillbaka lite kläder, några köp jag ångrat sen förra gången vi var där. Det var alltså mitt mission, att lämna tillbaka dessa. I lämna-tillbaka-kassan fick jag ett kvitto som jag skulle lämna in i riktiga kassan, där jag skulle få tillbaka pengar. Men det försvann ju lika fort ur mitt huvud som tyskalektionerna har gjort. Så i skrivandets stund ligger kvittot fortfarande i min plånbok.

Säg till om du ska till Gekås, för då skulle jag gärna vilja skicka bud med dig.....

Kössen

Skor!

Jag var på Din Sko förra veckan och hittade finskor på rean! Närmare sagt, 3 par.... Men jag ska bara behålla ett par. Vilket tycker du?




Inte okej.

Okej att den där pelletsen ser förfärligt äcklig ut, så försökte jag ändå förklara för hundarna idag att livet inte KAN vara en fest hela tiden. Jag sa också till dom att tänka på bar..... nej, hundarna i Afrika. Dom har det inte roligt alla gånger.

Jag får låta det stå såhär idag, så lär dom väl äta upp det nångång under dagen. Fast jag vet redan vem som kommer vinna stort på det här, eftersom den andra bara helst ligger i korgen och på sin höjd tittar med ena ögat, på hela dagen...

Hundvakt.

Jo, som sagt. Sen i fredags har jag varit hundvakt åt mina föräldrars (eller ska man säga pappas?) hundar. Ganska mysigt faktiskt! Hittills.
Mamma o pappa är i Tunisien på golfresa, dessa glidare....
Men jag har ett litet dilemma. Hilda är 3-4 år, en pigg liten rackare som behöver massor med motion. Aizi är typ 10 år äldre, och gör ifrån sig bara 10 meter utanför huset, sen tvärnitar hon och vill vända och gå in och lägga sig igen, för hon är trött och andfådd. Ser ni problemet? Någon får inte som den vill. Igår löste jag det på så sätt att jag gick först en runda med båda, sen tog jag med Hilda ut på en löparrunda. Perfekt! Men på mornarna kan jag ju inte ut o springa! Och jag hinner inte gå två olika rundor heller. Hm.... Har ritat en bild över hur det ser ut på promenaderna!
Har du nån briljant idé om hur man löser sånt här, så geeee mig!!


Lika roligt varje gång...


spadag

Igår firade A-C min födelsedag med en spadag. Helt ljuvlig! Vi började med med promenad längs strandpromenaden. Efter det gick vi till Kallbadhuset och badade bastu och i det 2 grader kalla vattnet. Innan vi gick vidare tog vi en kaffe och våffla i deras café. Sen bar det hemåt till A-C där vi fortsatte med fotbad och en god smoothie, och sedan en spa-lunch.
På en spadag måste man faktiskt också sova middag, så det gjorde vi, innan vi packade picknick-korgen med kaffe och kaka och gick ner till Subbe. Väl tillbaka fortsatte vi med ansiktsmask och nagelmanikyr, och lite vin och godis. Kvällen avslutades med bio, Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra, tyckte jag! Mycket bra skådespelare och läskig, men spännande och bra handling.

JAG HADE EN HELT LJUVLIG OCH FANTASTISK DAG!!!


A-C har ansiktsmask här också.... fast man inte kan tro det.

Sadist? Jag?

Jag är tveksam på om hundarna tycker det är så roligt att bo hos mig. Jag tror de hatar mig mer eller mindre.... :-)

Söndagsfrulle

Är det inte ganska fascinerande hur man kan få ihop en frukost av ingenting, i princip. När jag öppnade kylen idag var det ingen rolig syn. Fast lite kunde jag skramla ihop ändå. Den sista yoghurten, det sista brödet, pålägget va slut så ja fick ta marmelad, inte favoriten direkt men det funkar i världskrig, den sista blåbärsdrycken, ägg och kaffe.

Om jag inte minns helt fel, så var skolmatsalens uttryck "Vad köket erbjuder" just en sån här salig blandning. Det var liksom lite vad de hade kvar i kylen... Det gick ner, men det kändes inte så festligt direkt.

Men jag ska inte klaga! Mätt och belåten ska jag ta en sväng med hundarna i snö-regn-blask-rusket och sen ta bilen till Kvantum och fylla på i förråden! Lovely!