Okej att ljuga?

Sitter just nu på Burger King på stationen i Göteborg. Det satte sig en man av icke svenskt ursprung bredvid mig innan, dryga 40 år skulle ja tro. Han börja fråga om mitt mobila bredband, och efter tre meningar tyckte han att jag verkade intressant, och frågade om det var okej om han ringde till mig.

Här är det minsann okej att ljuga!

-Nä, jag är upptagen.

Han var iallafall glad att han hade vågat fråga, sa han. Haha... Jo, det är ju sant. Man kan ju inte vinna något om man inte spelar! Så rätt, men ändå lite läskigt. Haha!

______________________________________________________________


I helgen var jag i Umeå och sjöng på C o J:s bröllop. Ska slänga in bilder, så ni vet hur de såg ut.
Jag skulle ju spela piano o hela kittet! Första gången offentligt, men det gick bra, och det är grymt skönt att äntligen ha gjort det! Nu behöver man inte va lika nervös nästa gång! :-)

Nu är det bara en halvtimme kvar.... sen bär det hemåt. Puss!

Duracellkanin...

...har jag till granne på tåget. Jag är på väg till Umeå, och har fått plats i en liggvagn, tillsammans med en mamma och hennes 8-åriga dotter. Shit, dotterna kan inte va tyst! Hon hoppar dessutom i sätet, och hennes mamma sitter bara och läser och äter världens största klubba, och säger inte till ungen. Mamman är tjock och skabbig.

Nä, usch, va elak ja va nu...

Idag var det ju en kändis med i fredagsbilagan! Schysst!

From now on, long distance.

Nu har vi äntligen ökat vår runda, ja o A-C. Idag sprang vi 4 varv, istället för 3. Det var faktiskt inte några problem alls. Känns ju kalas!! 4 varv är en mil... fast det är ju ändå bara hälften av vad som komma skall... Men på god väg! Gott!!

Imorgon far jag till Umeå. Igen. För på lördag är det bröllop, och jag och min syster har blivit tillfrågad om att sjunga. Trevligt, men jag blir smått tokig på packningen. Vet inte vad jag ska packa.... mjukisbrallor att åka i, filmer att se på vägen upp på tåget, och noterna, något mer? Gillar inte att packa, för det är alltid nåt man glömmer. Men min taktik är att sätta sig mitt i rummet, och kolla runtomkring, 360°, och se vad man borde ha med sig.

Håller på att ta hem Over the Hedge så jag kan titta på den på tåget imorgon. Jag kommer ju få 30 timmar på tåg denna helgen! Men det finns massor att göra. Massor! Så att titta på film blir väl bara som en paus mitt i allt.
Har en hemsida att göra färdigt, en logga att börja på, och en jobbansökan att fila på (!!!)

Ska det va, så ska det va. Puss!

Ascho Bengt...

Oj, vilken kväll det blev! Jag och A-C bestämde oss för att gå ut o springa idag. Det kändes grymt lätt att springa idag, så nästa gång sa vi att vi ökar sträckan. Det börjar bli dags liksom... Tiden går ju fort!
A-C klämmer iallafall fram världens bästa idé. "Om jag lagar mat, så kan du bada i vårt badkar" Jodå, käk var ju planerat hos dom, och därefter Shrek 3, så ja va tvungen att passa på! :-) Inte varje dag man får bada badkar... och dessutom att nån står o lagar mat åt en samtidigt! Så P, hennes son, fixade massa badskum, och med lite tända ljus så kändes det som en äkta spa. hemmaspa iallafall :-)
När jag kom upp ur badet, serverades det lax i sås, och ris. Mums!
Och Shrek 3 var ju fantastiskt bra. Gillar dom filmerna starkt, hehe.
Nu måste ja sova... har en bilaga att göra färdig imorgon. Zzznark!

Vi ses i maschallens skugga.

Heldag med familjen.

Idag har varit en familjedag, kan man säga. Dagen började med långfrukost med syrran hemma i lägenheten. Sen var vi och hälsade på farmor. Så gott att träffa henne! Att hon kan skämta så mitt i allt så, är ju helt fantastiskt! Hehe. Men jag är ledsen att dina barnbarn inte lärde dig mer om "deklamation" :-)

Hämta Albin, och sen direkt hem till päronen i Bua för att fika med farfar. Så fin han är. Finns ingen som han!
Det måste vara fruktansvärt tråkigt att sitta ehsam och "titta på väggarna" som han beskrev det. Så vi drog med honom in till stan på kvällen, med mor och far, och åkte till Hanna o Daniel och åt smaskig lasagne och kollade på mello.

En utav de bättre omgångarna förstod jag, men det var ju synd att Nordman gick vidare..... Vi rösta på Sibel, men det var mest för att farsan kände låtskrivaren :-) Perelli och Bengtzing skötte sig snyggt. Nån av dom kan nog ta hem alltihop.