Snart dags...

Då var det snart dags. På fredag lyfter planet mot Barcelona. Jag åker till Linköping redan imorgon efter jobbet, för att sova en liten sväng hos Jenny, och sedan vansinnigt tidigt ta flygbussen till Skavsta där jag möter upp Kiki. Det ska bli en fantasisk resa!
Jag drömde inatt att jag råkade hoppa på bussen redan som igår, och kom på när jag hoppat på bussen att jag hade två arbetsdagar kvar innan semestern! Så jag fick hoppa av första bästa hållplats, och åka tillbaka igen.



Till och med damen bakom plexiglaset log åt mitt provisoriska pass. Jag kunde riktigt se hur hon ville skratta högt, och trösta mig med att "ta det lugnt, gumman, du kommer bara behöva ha det denna resan". Innan fotot togs bad hon mig att titta in i kameran med en avslappnad och vanlig min. Va tusan, tråkigare människa får man ju leta efter! Men det blir nog inte bättre än så när man måste skaffa pass, trots att man är hemma och sjuk. Egentligen tyckte jag nog att jag såg bättre ut än vad jag kände mig. Det kändes som att jag var helt svullen runt ögonen och i övriga ansiktet. Tur att inte snor syns på passfotots dåliga kvalitet!

Nu ska här packas och kokas äpplemos!

Pucko...

Om alla är som mig så förstår ja varför de har höjt avgiften på de provisoriska passen.... suck!
Jag är sjuk och hemma från jobbet idag. Men jag måste ha ett pass, och närmsta kontoret för provisoriska pass är i Göteborg. Så nu sitter jag på tåget på väg dit, för att snart punga ut med 980 spänn, tack vare min fixa-allt-i-sista-sekunden-sida.

See ya later!

Hukling....

Oj, det bara small till! Helt plötsligt blev jag jätteyr, och började kallsvettas. Eftersom det var så lugnt på jobbet, alla fack var tomma, till och med nästa veckas, till och med Bilagefacket, det vill säga INGENTING att göra, så bestämde jag mig för att gå och hyra en film och kurera mig hemma istället. Så nu ligger jag här, i soffan, och svettas som en gnu. Som en gnu? Hm, jaja... Dricker vatten, det gör jag. Och äter glass. Men jag orkar ingenting annat. Någon som kan komma och mata mig med KanJang? Eller nåt annat gott? Roa mig en stund kanske?

P.S. I love you. Så hette filmen jag hyrde, helt okej. Fast väldigt ledsam. Lite för ledsam.

När man tagit av sig alla kläder och fortfarande svettas, vad ska man ta sig till då?

Sunday

Att ha en helg som är i princip helt oplanerad är något helt fantastiskt. Särskilt eftersom det finns väldigt få av dem. Denna helgen var en utav de helgerna där det nästan inte var något planerat. Skönt!
Men på grund av att den var oplanerad åkte jag på att hjälpa till på caféet ute i kyrkan i Bua. Men gjorde mig ingenting, kul att träffa alla igen. Var så längesen jag var där en fredag.

Lördag, strålande solsken, blev det först innebandymatch, sen middag hemma hos mig. Rostas, risotto och balsamicosås tillsammans smörslungad sparris och sallad. Supergott, verkligen!

Söndag, regn och rusk, mm, började dagen med film och frukost. Något som jag och Anneli gjorde några söndagar i somras när det inte var så fint väder. En ljuvlig start på en skön söndag. Denna sköna söndag fortsatte mot Gekås me grannen. (Förresten så tycker jag att ni ska läsa Hallands Nyheter den 31 okt och läsa om mig o grannen, haha) Summan där slutade på 491:- på bara struntsaker. Som vanligt åkte jag dit utan att skulla ha något, och se vad det blev.
Plötsligt hördes en röst i högtalarna "Emelie Agneta Albertsson ombedes att gå till kundtjänst där David väntar". Skitkul. Bra att kundtjänst finns, de gör ett fantastiskt jobb. Särskilt när Emelie Agneta Albertsson inte har nåt batteri på telefonen och har drömt sig in i gardinernas förtrollande värld. Och hör ironin i min röst. Haha!

Nu är klockan 22.55. Fast egentligen 23.55. Och jag är vansinnigt trött efter en skön helg och en löpartur.
Men vi avslutar med en bild. I fredags kunde vi slutai tidigare från jobbet, härligt! Så vi skippade em-fikat och jag åkte förbi Stålboms på vägen hem och köpte världens godaste Tryffelpuck med hallon och färskost, och gjorde sen en espresso när ja kom hem.


Now we're just like everyone else

Hej!

Ja är rädd att ja har tappat alla mina läsare nu... men ja lägger in lite bilder sen helgen iallafall sen helgen!

Miriam o Pontus gifte ju sig, o så vackra de var. Liksom extra vackra! Jag fick äran att hålla Miriam sällskap under dagen när hon gjorde sig fin hos frissan.



Jag blev hyffsat nöjd me min frilla också, trots att gjorde den själv! Och mina kläder var gamla trasor, som man brukar säga, men det blev en alldeles perfekt kombination! Fast de har ja inga bilder på, än... Miriam har på sin kamera. Men de är på Bali nu, så ja får bilderna när de kommer hem. Hoppas dom har de riktigt gott där borta! Lite avis är man ju allt.



Nu har vi äntligen fått upp våran lina mellan mitt o Davids fönster också. Nu slipper vi springa upp o ner för trapporna om vi behöver nåt. Bara att plinga, så langas de över i en liten väska. Hoppas inte knutarna går upp. Änsålänge funkar det! Imorgon blir vi dessutom intervjuade för vårt grannskap. Det blir kul! :-)