Fortfarande hemma

Detta blir tredje dagen jag är hemma, och såhär länge har jag nog aldrig varit hemma från jobbet! Känns helskumt. Men idag känner jag mig ganska okej, bara lite yr och med dålig balans, så imorgon blir det nog jobb, om inget drastiskt händer. Sitter ju bara i en stol på jobbet ändå, så jag kan lika gärna sitta där och vara yr :-) Jag känner att mig energi kommer tillbaka skrämmande fort, så jag vet inte om jag kommer kunna vara en vettig jobbarkompis imorgon dock! Jag är rädd att jag kommer vara aningen överenergisk... hihi!

Tänkte att det var en bra idé att frosta av frysen när man ändå är hemma, så det gör jag nu. Osså har jag gjort en smarrig fruktsallad som ska avnjutas nu. Ha en fin dag, så kanske vi hörs senare... :-)



onsdag

Vissa har det bra. Färdiglagad lunch, bara att värma. Gratis hemkörning. Rakt in genom fönstret.
Man tackar!


Uppdatering

I söndags var det barnvälsignelse för Kalle. Jag och H trillade in bland kyrkbänkarna 2 minuter i 10, och var så nöjda med att vi var i tid! Två tjejer började sjunga så fint där framme på scenen. Vi kikade efter fam R, eller mamma. Men va tusan, vi kunde inte se dem. Och inte någon från släkten S. Hm... märkligt. Eller nej... kanske inte så märkligt ändå. Vi satt ju i FEL kyrka! Ah, hopp in i bilen igen, och trycka gasen mot RÄTT kyrka. Vi kom sent. Men precis när själva välsignelsen började. Puh!



Igår när jag kom hem från jobbet hade jag fått ett trevligt brev!



Igår kände jag mig förkyld på jobbet, och igår när jag kom hem från jobbet, blev det ännu värre. Hög feber och magsjuka. Så idag har jag varit hemma från jobbet. Har inte fått i mig någon mat alls idag, och allt jag druckit har kommit upp igen. Så jag är inte redo att gå till jobbet imorgon heller. Nu ska jag slappa vidare! :-)

Utmanad!

4 saker...

Jag blev utmanad av
annelufs

Fyra tv program jag brukar se på :
Ska se om ja kan skrapa ihop till 4 program... ser ju aldrig på teve, men, På Spåret, One Tree Hill (fast det plockar ja hem från USA), Beck kanske? Men kära nån! Nu kommer ja faktiskt inte på nåt mer...

Fyra saker som jag gjorde igår :
Jobbade, lagade rårakor, såg Prinsen av Egypten, spydde. Trevligt.

Fyra saker jag längtar till :
Löning, Afrika, sommaren, att bli frisk.

Fyra saker som står på min önskelista :
En ny kamera, en Rodhesian Ridgeback, ett eget mangoträd, obegränsat med pengar så man skulle kunna göra allt man drömmer om.

Fyra saker jag tycker om att göra :
Träffa fina vänner, sjunga i Solid, träna, äta lördagsfrukostar.

Fyra saker jag avskyr :
När folk inte är ärliga, magsjuka, skräckfilmer, dömande utan vetande.

Fyra saker jag åt igår :
Havregrynsgröt, lasagnette, apelsiner, rårakor.

Fyra bloggar jag utmanar :
Miriam, Tessan, Emma och Annie

Sweet

Grannen va nära på att slå Adam Alsing i radion häromdan. Check it out!

[email protected]

Igår tog jag mitt andra steg mot min resa. Första var väl att köpa biljetten, andra var nu då att vaccinera mig! 1350 spänn gick de på!!! PLUS malaria-tabletterna som tillkommer senare..... jaja, hoppas Tanzania är fint. 

Helgen är här (börja ju såklart igår, dock...), och jag ska alldeles strax sätta igång kaffebryggarn, och slå på P4. Melodikrysset väntar. 

Igår var det en liten, liten after work på Grappa, som slutade i soffan hos H&D me kaffe, glass & PåSpåret-final. Det va längesen man va hos H&D, så det kändes skönt att komma dit igen :-)  Dagen är helt öppen! Gott! Jag är sugen på att sy iordning alla plagg som länge bara legat. Sen blir det en löparrunda också. 

Glad för att C-G mår bättre idag, och att brorsan o kusinerna kunde komma iväg till Mora. Väntar me spänning på hur det kommer gå för dem! Jag önskar att min syster bara kunde förstå att hon inte ska bo så högt upp. Och jag önskar också att A skulle komma hem från det dära varma Australien. 

Krakel Spektakel

Då var man här igen! Grå men skön söndag. Klart hade det varit soligt, så hade jag ringt H & D o frågat om vi inte ska gå ut på picknick. Men nu är det grått. Så det blir en skön slappar-söndag och sen en löparrunda, i väntan på att mor o far ska komma o äta kvällsmat. Jag har just gjort lite lunchlådor till veckan. Det blev fiskgratäng, till min grannes stora förtret. Den blev iallafall supergod!

------->  Igår var jag och kollade på bil. Hade ju sett bilder på den innan, men i verkligheten var den mycket finare. Och riktigt skön var den också! Vill gärna titta på den igen, men som det känns nu så kan jag nog tänka mig att köpa den :-)