Hem hem hem

45 minuter kvar!

Mjukisar.
Fåraherdepaj.
Sen massa te.
Film.
Tända ljus.
Kanske lite kontakt med omvärlden också.
Korsord.
Kanske lite PacMan.
Men sen, ingenting annat.

Jag längtar........ bara 45 minuter kvar.

Världen coolaste Spindelman!!

Är han inte ljuvlig? Var bara tvungen att visa dräkten som Putte fick av oss
nu när han fyllde 4 år. Galet va häftig han blev!! Fick mms av brorsan.
(Bror, hett tips till dig! Rensa linsen på kameran din...)

image343

Vad är det för fel???

Nu blir jag tokig.... Igår blev jag kallad "lilla gumman" av en kund. Idag var det "lilla tös" av en annan. Suck.... det känns som att ja inte riktigt är accepterad i denna branschen.
Fast det kanske väger upp en hel del att jag i helgen blev tagen för att vara i 30-årsåldern :-)

Riktigt underbart väder dessa dagarna. Lovely med långpromenader då också. Som igår, riktigt härligt!

Jag var förresten på KickOff förra helgen. I Helsingborg. På lördagen var vi över i Danmark en sväng. Helsingör var mysigt. På ett utav korten ser ni bossen min. Yeah, han va en lattjo liten grabb!


Bexells visa ordspråk

"I vinter skola de icke minnas de envisa mygkorna"

image339

You don´t have to worry, someone is on your side.

Förra helgen var jag hos Madde. Det var en väldigt bra helg.

Vi var på Cirkus Cirkör, fast där fick man inte ta kort. Tyvärr. Det hade jag gärna gjort. Det var coolt.
Sen promenerade vi i Slottsparken. Där var höst. Jag älskar hösten. Pelikanerna var där också. Konstiga djur. Hur tänkte Gud? En mun lång som min underarm. Men ändå fina där de står.





Vi dansade Lindyhop på lördagen. Övning i 2 timmar, och sen satte storbandet igång och spelade hela kvällen.



Helgen var bra, men den kunde slutat bättre.

Sitter och lyssnar på Lenny Kravitz "Again". Den gillar vi bäst....... och Laleh, och Keith Green, och José Gonzalez.

Går det inte bara glömma och börja från början....?

För mig har hösten varit den årstid då jag mått som bäst, då det pirrar som allra mest i hela kroppen. Jag älskar hösten.

Katie Melua sjunger en fin sång.
"Because the line between wrong and right Is the width of a thread from a spider's web.
The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind."

Jag har blivit taggad. Av analia.
Jag ska skriva sju sanningar om mig.

- Jag är verkligen värdelös på att tala klarspråk, vill inte såra.
- Jag kan aldrig säga nej. Jag vill inte göra någon besviken.
- Jag är en känslig och öm tjej.
- Jag älskar att drömma och se fram emot saker. Tyvärr har jag många drömmar, men som jag vet aldrig kommer bli av.
- Jag är, som min syster, också en tant. see, jag stickar, är morgonpigg, är kvällstrött, bakar och löser korsord. Gärna melodikrysset.
- Jag är fruktansvärt dålig på att borsta tänderna kontinuerligt.
- Jag är en skapande människa med konstnärlig personlighet. Eftertänksam och kreativ.

Vi människor tänker så otroligt olika, så snälla, följ mitt råd, som jag också ska göra. Känner du dig nere för något, räkna inte med att andra ska ta tag i det, och ändra något, för det kanske bara är DU som tänker på det.
Ta tjuren vid hornen helt enkelt! Jag kommer kämpa så grymt för detta. Hur kan folk veta vad jag tycker om saker och ting om jag inte visar det??

Hum-ma-Hum-ma-Hum..... Vi tar rubriken igen. Hej!

Det är inte regn som faller.

Det här är varför jag valt att vara morgonpigg. Finns inget bättre än detta. Vakna, och hinna sätta sig i fönstret innan solen vaknat, för att sedan följa en stund av mäktigt skådespel.



Snart kommer mitt elpiano på posten! Ska bli roligt att kunna spela massor hemma, äntligen. Hoppas på att förbättra mina pianokunskaper. Ta igen allt man missat när man var ung o dum :-)


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

Åter igen. Jag måste bara säga att jag älskar hösten! En skön känsla infinner sig i mig varje gång jag vaknar, och känner höstens kyla som kommit in genom mitt öppnade fönster under natten. Jag tar på mig min lång goa luvtröja och utan att tända en enda lampa, går jag till köket och tänder ljusen som står i fönstret. Sedan står jag och tittar ut över den mörka, men ändå färgrika och -starka himlen ett tag innan jag plockar fram kastrullen och kokar min gröt.

I lördags var Singstar kväll hos Hanna. Jag laddade med papiljotter, som ni ser på en utav bilderna. Hos Hanna var det tjejkväll. Tur var väl det, för jag tror inte grabbarna hade stått ut :-) Det gjorde knappt jag heller. Fast det var roligt i början! :-) Osså åt vi tacos. Smarrigt! Fast mindre smarrigt för Hanna dagen efter. Stackare.






Söndag. Dagen D var inne för att bli ett år äldre. Jag o Peter cyklade till Kärradal och åt brunch på Fridas. Mums! Sen cyklade vi hem igen. Och hade en skön eftermiddag. På kvällen kom det några till. Det bjöds på Gulaschsoppa och hembakta frallor. Och för att fylla det sista tomrummet i magarna åt vi Tårtan.



122380-323
(Kvällens outfit. En klänning som jag fick av Peter)

Enkel, vacker, öm.

En gång när jag jobbade på Postcentret i Jönköping, så kom det in en skön brud. Superblonderad, stora bröst och sånt, ni vet...... Lite överviktig, och hade nog försökt sig på alla möjliga diet-varianter. Nu var hon rasande, och dängde en makapär på disken där jag stod. "Den här vill jag skicka tillbaka! Den funkar inte!!" Jag tittade närmare på vad det var, samtidigt som hon förklarade att det var ett bastubälte som hon beställt från TV-SHOP. Hm..... men du, bruden....... ja ville inte säga något till henne, och kunde heller inte se henne i ögonen utan att börja smila. Wow.

Jag var nära på att köra på en bil idag när jag cyklade till jobbet. Jag kände mig ganska till freds av att känna höstluften, och cyklade utan att hålla i styret. När jag skulle korsa en väg, med upphöjning för cykelbanan jag cyklade på, så kom det en bil på den vägen som korsade min cykelväg, fort som bara den. Bilen kom då fram till en T-korsning, och TVÄRNITAR mitt på cykelvägen! Det enda jag kom åt var min frambroms, och jag tvärnitade också, 5 cm från bilens bakdel, lite snett bakifrån. Jag bromsade så hårt att bakhjulet lyfte sig, säkert en 20 cm eller nåt. Shit pomm fritt! Men pulsen hade sjunkit till det naturliga igen när ja kom till jobbet.

So forgive me, love, if I cry in your shower.

I helgen har vi varit i Stockholm. Röjt och städat och packat, och slängt MASSOR. Och kört Second Hand-minibuss som vi tjatade till oss. Eller.... tjatade och tjatade, men vi pressade nog honom lite. Men vi köpte en chokladask som tack. För vi var oerhört tacksamma till denna man! Det var skitläskigt att köra den Second Hand-bussen. Gaspedalen var helt konstig, och växlarna satt inte riktigt där dom brukar. Fast vi lyckades iallafall. Det bästa var ändå att vi bara behövde lämna bilen på parkeringen igen, och lämna kvar möblerna där i.
På kvällen hann vi med Stockholms gator, och varsin planka på "Mest". Vacker stad.
Stackars cykelägare som en dag bara hittade sitt hjul och lås. Fast det såg väldigt roligt ut!
Klockan 4 på söndagen lämnade vi en tom lägenhet, och körde hemåt igen. Med en lite mer fullsmockad bil än vad vi haft på vägen upp.






122380-311122380-310