Tjejmiddag!

Igår var ett gäng ljuvliga vänner hemma hos mig. Alltid lika underbart varje gång att umgås med dessa! Vi lagade mat,  snackades och skrattades hela kvällen. Vidare följer lite bilder.



Vi gjorde ett test, som var ganska fint. En allvar-bild, och sedan en glad-bild. Ett leende gör ganska mycket...





Autumn in my breath



Fick ett ganska roligt brev i lådan idag. MatMagasinet skickade ut Viktig information. De ville varna för ett recept i senaste utgåvan. 20 rivna muskotnötter är på tok för mycket i Världens godaste äppelkaka, det ska bara vara 1 krm. Hur kan det bli så? Inte en enda siffra rätt! Muskot i höga doser kan orsaka förgiftningssymptom, så man får väl hoppas att de som vågade sig på detta recept också insåg att det var aningen mycket muskot....

Har tagit mig en bloggpaus mitt i allt lägenhetsröjande. Med en vemodig känsla röjer jag bland kläder, pappershögar och i toaskåp samtidigt som jag lyssnar på Bon Iver och drömmer mig tillbaka och in i mina drömmar. Grymt fin musik!
Jag är förresten expert på att göra flera saker samtidigt. Som sagt, jag håller på att röja. Och jag spelar piano mellan röjandet. Jag har knäckt ett par ägg som jag tänkte steka sen. Och nu bloggar jag också, mitt bland röjandet.
Nä nu ska jag försöka få plats med mina nya ansiktsprodukter i mitt toaskåp.

Puss

Lovely!

En av alla ljuvliga sommarkvällar...

En koloni-lott-afton

"Som att pussa en hamster" var en självklar förklaring om hur man får ljud i en näsflöjt.

En glimt

Båtsemester...

Semester forts.

Vakna 9.00 typ. Störtregn ute. Latade oss till 11.00. Då åkte vi och köpte frallor och hyrde film. Twentyone dresses. Eller hur många det nu var! En aningen flummig Anneli och Emelie var det som gjorde stan. "Får man dricka också?? -Nej, jag sa att man får hyra den i en vecka."

Men vilken ljuvlig start på dagen! Och jag fortsätter njuta av min semester. Har inte plockat ut bilderna från båtsemestern än. Kommer sen :-)

Semester

Båtsemester är ännu bättre än vad jag mindes. Det är verkligen skönt. 

Vi började i Strömstad, sov där en natt, och åkte vidare till Grebbestad. Där kom ovädret, så mestadels bara vilade vi, kollade på film och spelade yatzy. Fast förutom det så hann jag köpa en jättehärlig tunika, prata med söta damen på "Prickig Katt" och vara ute och springa. Efter en natt där åkte vi till Alvön som ligger utanför Hunnebostrand. Gött me naturhamn! Där fick vi en underbar eftermiddag. Härligt väder, med både grillning och bad. Sen blev de morgondopp också! Mindre skönt. Fy, det har snackats en del hemma om att man aldrig ångrar ett dopp. Men just detta doppet vette tusan... hehe!
Nu har vi landat i Fiskebäckskil, efter en mysig trip genom både Kungshamn och det smala pittoreska Hasselösund. Jag och Anneli ska alldeles strax ta en promenad upp i samhället. Ett, vad vi kunde se när vi åkte in, mysigt och tight samhälle. Max 1 meter mellan varje hus. Ikväll ska mor och far slå lite me sina klubbor, medan jag och Anneli samlar oss i kajens restaurang "Brygghuset" inför hemresan imorgon. 

Lägger in vackra bilder när vi kommer hem. 

Puss!