Gospelkväll på Vallarna

Dagen började med brunch hos min lillasyster. Mycket trevligt, och så roligt att träffa alla dessa människor! Jag trivs så bra hemma hos den familjen! På kvällen åkte vi till Falkenberg och lyssnade på en STOR gospelkör, och Frank Ådahl, som sjöng på Vallarna. Mycket bra insatser, och jag hade en inre önskan om kvällen, och det var att få höra Frankie sjunga Tårar från Himlen. Det gjorde han, och det gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Sen fick jag en liten pratstund med honom. Trevlig grabb, det där! Jordnära och ödmjuk.


He´s so precious to me

Det ser ut att bli en riktigt härlig dag idag! Solen gassar redan utanför. Jag ska strax ta bussen ut te Bua och gå på födelsedagsbrunch. Det blir trevligt! Ikväll blir det gospelkonsert i Falkenberg med Frankie Ådahl och Putte från Så ska det låta. Sen är det ett 100-tal sångare också.

Här kommer ett porträtt av Hanna. Jag tycker den här bilden e riktigt läcker, hehe.


Hänt i veckan

Fredag idag, mest inget att berätta, men tänker ändå att jag ska uppdatera lite. 

Veckan har gått galet fort, har varit supertrött hela veckan. Massa spänningar som släpper efter både resan och festerna som varit två helger i rad nu. Då smäller det till i kroppen ganska ordentligt. Resan har nog gett mig en hel del att bearbeta, så det kommer ta ett tag. Har börjat gå igenom bilderna. Försöker att få ordning på dem, det finns en del dubletter och en del misslyckade bilder. Jag ska lägga upp några här när jag har kommit igenom allt!

Jag o grannen har köpt varsin hängstol som vi kommer tillbringa ganska mycket tid i, i sommar. Änsålänge har det väl inte varit väder till det, men det kommer. Grillen är ganska välanvänd också. Det kommer bli en bra sommar det här!


Skulle egentligen varit på Timbuktu på Liseberg ikväll men vädret gör att man bara blir sådär mmm-vill-hellre-bara-vara-hemma-och-mysa-på-något-sätt. 

Du får lite bilder från en promenad runt fästningen här!


Pest eller kolera

Om du fick välja mellan att konstant var 4e minut släppa en högljudd prutt, dock luktfri, eller att ständigt gå runt och lukta liiiite fis. Vad hade du valt då?

15 snabba

1. Hur många resväskor äger du?
inte så många väskor nej, men en stor ryggsäck på 50 liter.

2. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
jag gillar verkligen att fota, så det blir nog hellre att ta bilden. men får någon till ett bra kort på en, så är det ju också kul!

3. Har någon någonsin kallat dig lat?
nej, faktiskt inte. jag tror inte det är det första ordet man tänker på när det gäller mig. snarare tvärtom.

4. När var senast någon stötte på dig?
hm, oj, vad jag märkte senast, så var det ju en masaj på Zanzibar. sorry baby, han trodde vi var ihop, men jag förstod inte ens vad han sa. kul med olika kulturer :-)

5. Vad åt du till middag senast?
rester från kalajset i lördags. slängde allt som blev över förutom kycklingspett och pastasallad, som jag nog kommer leva på en vecka.

6. Använder du huvtröjor?
så fort jag vill vara lite mysig, eller om jag e frusen. inte annars.

7. Vem var den senaste som ringde dig?
ann-charlotte senast. på jobbtelefonen. jobbsnack.

8. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
inte nån utav dem! tycker det är skitläskigt att åka karuseller och sånt. eller, jag mår mest bara skitilla när jag snurras runt. när, jag är istället den som håller jackorna åt alla andra.
9. Hur många syskon har du?
tre härliga syskon

10. Har du en stationär dator eller en laptop?
en laptop. en vit fin sak..... :-)

11. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
jo, jag skulle absolut kunna tänka mig att tatuera mig. fast jag vet inte VAD eller VAR. just nu är jag mycket inne på att sätta en nejlika eller nånting på insidan av underarmen, men jag är rädd för att det är en sån där innegrej som snurrar nu, som kommer bli fult o töntigt sen. så jag avvaktar för att se vad jag tycker om ett år eller så. 

12. Vad har du med dig in på bion?
loka citron. och godis i form av salta sillar och melkeplättar. skolkritor var förr en favorit, som fortfarande åker med ibland också.

13. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
26.

14. Tycker du om att krama folk?
jorå, kramas är bra. man behöver bli kramad några gånger varje dag. fast det måste vara med någon man känner.

15. Vad är du allergisk mot?
absolut nada, i matväg.


Besök av Ellen

Idag kom söta, söta, söta (då menar jag er båda två) på besök. Hade en söt, söt, söt otroligt stolt moster här också. Hon var så mjuk och hade jättemjukt hår! Precis som en bebis ska vara. Ett mästerverk.
Hämtade också mitt ena par nya glasögon idag! Kul! Fast mina favoriter kommer nästa vecka. Det var inte helt korrekt gjorda. Men jag inväntar!
Vi är i full planering inför lördag, och ovannämnda moster bor hos mig några nätter nu. Trevligt med sällskap alltså! Jag har ju sagt att jag egentligen inte hinner blogga för tillfället, men Martins kommentar gjorde att jag tänkte, va tusan, lite bilder går ju fort att lägga in! Men nu måste jag sova. Klockan är mycket, och det är trots allt en dag imorgon också.