Sjukling

Varför är det skönt att vara ledig en dag från jobbet, men riktigt TRÅKIGT att va sjuk, trots att det känns som en ledig dag? Fast igår gjorde det inte det, för igår låg jag helt utslagen i soffan hela dagen. Så fort jag reste mig blev jag yr och fick lägga mig igen. Idag känner jag mig nästan kriminell för att jag är hemma. Jag är mycket bättre än igår, och tog den här dagen mest för att bli frisk helt och hållet. Det kommer duster av yrsel och feber-känsla men emellanåt undrar jag varför jag är hemma, och det är då jag känner mig lite kriminell :-)

I ugnen står puddingen. Den klassiska risgrynspuddingen. Som egentligen ska göras av farmor eller pappa. Då blir den allra saftigast och godast. Men jag håller tummarna för den här!

Jag gjorde lite test på Vetgirig innan, och kom till en fråga, där ett av alternativen var lite roligt, tyckte jag!


Plus & Minus

Men vi börjar me minuset, för det är tråkigast....
Vad säger ni om Tandköttsinflammation? Det svider, och gör ont. Inte trevligt alls, men jag gurglar Hexident i hopp om att det ska försvinna snart.

Pluset nu då!
Idag laddade jag hem Guitar Hero till min mobil!! Det var riktigt roligt, haha! Att en sån simpel kan glädja en så. Jaa, så länge man är på den nivån ska man vara glad. Det var iallafall väldigt fashinerande att se att det funkade så bra, och att det var väldigt likt det riktigt spelet, trots att man inte har någon gitarr i händerna. Bara en mobil, som man kan roa sig med överallt. Till exempel nu, när jag ska sätta mig på bussen ut till Bua för att sköta om dom gröna sakerna hemma.

Alltså, FEM av FEM möjliga toasters till Guitar Hero på mobilen!!!!! :-)

Midsommar i Stockholm

Min midsommar var helt ljuvlig! Firade tillsammans med så underbara människor, både nya och gamla, och som hoppas inte var sista gången jag träffade! Så otroligt goa!!! Och vi gjorde nog ALLT som man SKA göra på midsommar, förutom (enligt mitt tycke) binda kransar....
Vi tillbringade dagen på klipporna, grillade, åt sill och jordgubbstårta, upplevde ett öde Stockholm, svängde igång dans o musik med våran enkla midsommarstång och en gitarr nere vid hamnen. Sen la vi till med en ny tradition. Eller tja, kanske bara för denna gången, men havregrynsgröt, scones och en film som de flesta slocknade till.

Stockholm är en härlig stad. Så vacker... Vi gick till ett café på midsommardagen. Det var bara sköna manana-manana negros me rastaflätor som jobbade där. Helsköna.... S frågade om det var nötter i morotskakan. Om det hade varit äkta svenskar-kunden-har-alltid-rätt så hade säkert personalen febrilt försökt leta upp innehållsförteckningen. Den sköna 50-åriga mannen bara lyfte på axlarna och sa med ett skratt "fråga inte mig, det är inte jag som har bakat!" Helt bekymmerslös! :-) Man kunde inte annat än att bara skratta med!


Madde + Anders

I lördags var det en mycket stor dag för min älskade vän M, och hennes finfina pojk, numera man. Så vackra dom var! Och vad jag var nervig ett tag. Men K verkade lugnare o coolare. Men vi va ett perfa team! Vi verkar ha skött det snyggt, för gästerna tackade så hjärtligt och brudparet var så otroligt glada och var jättenöjda.

Tack Sandra, ännu en gång, för den otroligt snygga frisyren!! Värsta snygga frillan, med löshår som ja hade fyndat på internet :-)

Gott när det var över, och alla gäster gått, då jag & K stannade kvar, och andades ut lite, och avrundade med lite Robyn-låtar med endast kontra & sång. Att en dag kan gå så fort, med så mycket planering??



Dagen efter åkte jag & mamma till Fridas och åt lunch, efter att ja lämnat K på stationen. Riktigt mysigt i regnrusket, och alltid så vansinnigt go mat där!
Sen åkte vi hem, och jag fick träffa världens sötaste hund Många hade sagt världens jobbigaste hund, och ja, kan hålla med, om man inte kan ta henne rätt! :-) Och hon bara ÄLSKAR mig! :-D


Salem al Fakir

Salem al Fakir var på Liseberg förra veckan. Det var jag och A också! GRYMT BRA! Han är världens energiknippe, men dock så fin! Köpte årskort bara för att få komma in före alla andra i den låååånga kön :-)



Så nu ska jag och Anneli gå på Liseberg hela sommaren, för att tjäna på att vi köpte årskort :-) Säg till om du vill med! Hehe

Back on track

Hej allihopa!

Va skönt det var med ett uppehåll! Men helt plötsligt började jag sakna bloggen. Så nu är jag igång igen :-) Med nytt utseende, en annan del av livet (inte så långt från den förra, men ändå)
Jag tycker inte mitt uppehåll var så fruktansvärt långt, men det har ändå hänt massor sen dess. Tänkte fortella lite av det absolut senaste. Resten har jag glömt ;-)

Se nästkommande inlägg.....