Balsam för min själ

Jag älskar morgonen, när den ger mig precis allt vad den har att ge. Igår slocknade ja 22.00. Klockan skulle ringa 06.50, men Emelie vaknar 06.00. Och är klarvaken. Så... jag valde att använda morgonen till något som gör min själ gott. Det var alldeles mörkt ute, så de tända ljusen fyllde sin funktion till 100%. Jag kokade gröt, och gjorde mig i ordning lugnt o sakta. Jag läste dagens Goda Tanke. Samtidigt snurrade Peter Jöback....................s......................jul..............skiva. Hehe, jepp! That´s me! ;-) Mörka mornar i slutet av september, början av oktober, me gröt o tända ljus. Det finns bara "jul" i mitt huvud då!! :-)
Jag gick till jobbet tidigare idag, för jag hade inget mer att göra hemma.

"Konstigheter" är ett bra ord. Det är ganska lustigt ord, men jag gillar det! :-)

En kompott följer av Åkulla bokskogsbesök, mig själv, och en kvällsbild från förra veckan. Häpnadsväckande vackert. Var kommer alla färger ifrån? Wow, Du e otrolig. Ofattbart.


En solig dag i september.

Jag älskar hösten. Andra blir deprimerade på hösten, men inte jag. Istället pirrar det ända ut i tårna av glädje när jag känner doften av höst, ser alla vackra färger och bara få njuta av skapelsen.
Jag fick en skön tanke imorse när jag kommit till jobbet.
När jag var liten så älskade jag att pyssla, klippa o klistra, måla o så... När jag blev lite äldre, var jag fascinerad av datorer, att sitta och fixa o dona där. Det dröjde inte länge förrän ja kombinerade dessa två intressen, och började pyssla och skapa på datorn. Som att göra egna hemsidor och lite sånt... fast mest för skoj skull. Det var nog bara en utav dem som kom upp på internet! :-) (Fast den finns inte längre, så fråga inte efter nån adress eller nåt sånt, för den hade ja nog inte kommit ihåg heller. Jag visste nog inte att man kunde byta från w.1.340.telia.se/blablabla-massa-siffror.html till en enkel adress...) Iallafall, i morse kom jag på att jag har faktiskt ett JOBB som är en kombination av båda mina intressen! Pyssla och skapa vid datorn. Vad bra man har det! Coolt att se varför man hamnar där man kommer.
Jag är bergis på att allt som händer har en mening. Det ena leder till det andra, och man får erfarenheter som formar ens liv och sin personlighet.

Blott en dag

Jag älskar att få mail. Så.......... Jag älskar Facebook. Varje gång man kollar mailen så står det typ "Du har 9 nya mail"

Så är de dags för nya glasögon också. Chefen frågade mig förra veckan, om det inte var dags för nya, då jag kisade när jag tittade på dataskärmen MED glasögon på.
Så jag har varit hos optikern, och fick med mig några glasögon hem. Hjälp mig gärna att välja! Förlåt mitt vackra morgonutseende ;-)


Jag har blivit hotad....

...med att om ja inte uppdaterar min blogg så kommer jag förlora en utav mina läsare. Jag tog hotet på allvar, och gjorde slag i saken. (Förresten, va sägs om spelkväll?)
Jag tänkte jag skulle inrikta min blogg på mestadels bilder numera. Inte så mycket babbel.... Så här kommer några bilder från min senaste vecka typ.
Kalas hos Emma. Med på kalaset var en hund som kunde göra give-me-five. Cool hund :-)



Igår fyllde Han år, så vi var på Grappa och åt mumsig pizza. Efterrätten tog vi hemma hos "mor" med den klassiska födelsedagstårtan. Gott, gott! Jag hade på mig mina nyinköpta stövlar, är dom inte fina? Sjukt billiga iallafall.... trodde nästan att en 1:a hade försvunnit från prislappen, men icke! Nice!



122380-281122380-280

Bockstensturen

Nu är den avklarad. Stolt över Daniel som tog sig igenom 10 mil. Jag körde 5-milarn. Men med ganska mycket lera och vind så var den också ganska jobbig, hehe... Men grymt skönt efteråt att veta att man har gjort det och att man klarade det! Det var dock mer terräng än vad jag väntat. Att man kan längta så mycket efter något, som asfalt?!! Jag gick i mål efter 2.39, och det gav mig en 18:e plats i min klass. En klass på sammanlagt 37 damer.
För att inte ha gått in för det något särskilt, bara varit med brorsan ett par gånger ute i skogarna, så känner jag mig nöjd! Jag fick en känsla när jag var inne i de djupaste skogarna, att jag skulle nog hamna nånstans i mitten på listan, och min magkänsla stämde!

Lortiga ben, svettig, och hjälmen ger en inte ett schysst o rättvist utseende. Haha! Bilden längst till höger visar var tidtagarchipet har suttit.... hehe.